Biciclistul urban al anului urca pe scena BikeFest din parcul Izvor, sambata, la 12:30, sa fie recompensat pentru aproape un an de pedalat!
Biciclistul urban o sa fie premiat pentru kilometri acumulati in perioada 18 mai – 11 septembrie, ora 24:00. Acesta inregistrat kilometri prin intermediul aplicatiei I’Velo.
Premiul I
O cursiera Sprint Monza Race, in valoare de 2348.99 lei, oferita de Sprint Sports + un bax de 24 de doze Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work Romania + o vesta reflectorizanta + o husa de sa oferita SNRB Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.
Premiul al II-lea
O bicicleta custom made, in valoare de 2000 lei, oferita de La Bicla Loca o revizie completa la Spițe Trase + un bax de 24 de doze de Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work Romania + o vesta reflectorizanta + o husa de sa oferita de SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.
Premiul al III-lea
O bicicleta oferita de magazinul Bicicletele Pegas de 1.580 lei + un bax de 24 de doze de Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work Romania + vesta reflectorizanta + husa de sa oferita de SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.
Poti vedea clasamentul aici:http: //www.bike2work.ro/clasament-general/