Faq

Daca nu ai primit mail in momentul in care te-ai inscris la Urban Race MTB sau ROAD, trimite un mail pe adresa office@greenrevolution.ro si verificam imediat.
In cel mai scurt timp revenim cu o confirmare si cu numarul de concurs care o sa-ti poarte noroc in ziua evenimentului.

Vei participa la singura competitie desfasurata in Curtea Casei Poporului.
Este o cursa contracronometru care iti testeaza rezistenta, forta si limitele
Este o cursa cu cronometrare, dar conteaza distractia si testarea propriilor limite
Ai sansa sa demonstrezi ca esti biciclistul/biciclista anului
Poti castiga multe premii, caci avem din belsug

Rezistenta fizica, limitele sunt impinse la maximum la cel mai mare maraton de cycling si aerobic, powered by World Class. 400 de biciclete, cei mai buni instructori si cele mai energice 5 ore de pedalat impreuna cu o multime de oameni pozitivi si puternici. Inscrierile se fac pe www.worldclass.ro.

Daca vrei sa vezi ce poti face cu bicicleta cand pasiunea intrece orice limite, cei mai tari bikeri din tara vor face spectacol cu trick-urile lor, facem liniute cu fixie-urile si ne distram cu Doi pe bicicleta, cea mai amuzanta competitie dedicata cuplurilor, prietenilor sau familiei, vino la BikeFest.

Prin BikeFest, dovedim ca existam, ca o comunitate, ca suntem din ce in ce mai multi si ca vocea noastra trebuie auzita si ascultata. BikeFest demonstreaza autoritatilor ca exista biciclisti, ca accesul acestora in trafic trebuie incurajat si realizarea cailor de circulatie speciale sunt o prioritate.

Este foarte usor sa te inscrii la cele doua curse urbane. Intra la sectiunea Inscrie-te, completeaza formularul cu datele personale si gata. Confirmarea o primesti pe mail.