Dragi parinti si copii, va asteptam la BikeFest! Pe 2 si 3 septembrie, distractia in familie se muta in Parcul Izvor!

Cei mici si cei mari vor avea o zona special amenajata – Kaufland Playground Area – unde vor participa la cele mai fun competitii, activitati de relaxare, ateliere, jocuri ale copilariei, face painting, concurs de Kendama si vor putea castiga multe premii.

Distractia debuteaza sambata cu un atelierul de biciclete DIY, in intervalul 10:30-12:30, un atelier despre cum sa construiesti o mini-bicicleta din cele mai la indemana materiale. Atelierul reCreativ oferit de SmartExperience.ro este dedicat copiilor cu varste intre 3 si 10 ani.

Cei mici isi pot testa abilitatile de biciclisti in cadrul unei competitii, organizata sambata, 2 septembrie, in intervalul 17:00 – 19:00. Inscrierile sunt gratuite si se vor face sambata, intre orele 09:00 – 15:00. la cortul Sprint Sports din Parcul Izvor. Detalii despre inscriere puteti afla, accesand link-ul de aici: www.bikefest.ro.

Kaufland lanseaza o provocarea catre copii – sa descopere lumea minunata si plina de aventuri Animaterra. Sambata, in intervalul 16:00 – 20:00, si duminica, in intervalul 15:00 – 19:00, cei mici sunt invitati pe taramul imaginatiei si al jocului cu primul joc de puzzle de la Kaufland pentru copiii de toate varstele! Experienta este continuata cu face painting!

De asemenea, cu jucarii mai mari si mai mici, cu roti si fara, Noriel ii asteapta cu bucurie pe toti copiii la standul lor din cadrul Kaufland Playground Area.

Copiii care nu i-au intalnit inca pe capitanul Raxo si secundul Noni, echipajul navei spatiale Green Bee, din Parcul Tineretului, vor avea ocazia sa-i cunoasca, intrucat vor fi prezenti in cele doua zile de eveniment, in intervalul 16:00 – 18:00. Green Bee este un proiect care se adreseaza  copiilor cu varste intre 6-14 ani si are ca obiectiv schimbarea atitudinii fata de mediul inconjurator prin intermediul unei abordari interactive a ecologiei.

De asemenea, am pregatit si jocuri ale copilariei pentru toti copiii prezenti in cele doua zile de eveniment.

BikeFest inseamna distractie, adrenalina, energie, timp frumos petrecut alaturi de cei dragi si de familie.