BikeFest 2017 este o ocazie ideală pentru a-i familiariza pe participanți cu aplicația Let’s Do It, Romania, într-un cadru cât mai prietenos. Let’s Do It, Romania!, cea mai mare mișcare socială din România, care a implicat peste 1,4 milioane de voluntari în mai multe acțiuni de ecologizare, își propune să educe și să responsabilizeze oamenii, cu scopul de a avea o țară mai curată.

Îi vom invita pe cei care ne vizitează standul să descarce aplicația noastră de raportare a zonelor cu probleme, le vom explica cum funcționează și cum pot ajuta, după care aceștia se pot relaxa jucând Darts. Premiile vor fi și ele prezente. Iar pe lângă prezentarea aplicației noastre, vom avea și o zonă de promovare a conceptului nostru de Upcycling – Let’s Share and Care – și le vom detalia vizitatorilor modul in care ei se pot implica. Aici, va fi și o zonă de relaxare cu pufuri colorate.Andrei Coșuleanu, Executive Director Let’s Do It, Romania!

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let’s Do It, Romania!“ a implicat peste 1.400.000 de voluntari în acțiuni de curățenie națională și peste 50 000 de elevi și părinți în proiecte de educație ecologică. Peste 430 de zone cu deșeuri au fost curățate prin intermediul aplicației “Let`s Do It, Romania!”, care a fost descărcată gratuit de aproximativ 8.300 de voluntari digitali. “Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internațională “Let`s Do It, World!“.

Let’s Share & Care!”, proiect parte din Let’s Do It, Romania, își propune să susțină printr-un mecanism sustenabil copiii din comunitățile sărace, cu o rată mare a abandonului școlar, dar și să combată risipa prin refolosirea resurselor din comunități dezvoltate. Spre exemplu, pe întreg parcursul anului 2017, “Let’s Share & Care!” își propune să sprijine cu haine, încălțăminte, rechizite, jucării ș.a. peste 2000 de beneficiari din comunitățile defavorizate