Ambulanța de Biciclete este formata din oameni pasionați care doresc să ofere ceva nou și bun românilor. Sunt ambițiosi și îi mulțumesc  rezultatele excelente. Sunt un grup de oameni uniți care nu se dau în lături de la muncă și care doresc să ofere mai mult celor din jur. Ambulanța de biciclete este un serviciu unic în București, care oferă posibilitatea clienților săi de a efectua reparații/revizii bicicletelor lor, fără a se deplasa la service însă la costuri reduse. Simplu și comod. Acesta este un proiect marca Răzvan Jugănaru, un bine cunoscut multiplu campion național în ciclism și un foarte bun organizator de evenimente de ciclism.

La BikeFest vor avea plăcerea de a avea grija de bicicletele tuturor participanților, ce sunt așteptați la standul lor pentru o verificare și o reglare gratuită.

De asemenea, toți cei care vor trece pe la cortul Ambulanței de Biciclete, pe 2 și 3 septembrie, vor participa automat la tombola realizată special pentru acest eveniment. Extragerea va avea loc în data de 4 septembrie și câștigătorul va beneficia de o Revizie Standard gratuită.

“Într-o lume în care supraîncărcarea programului personal este o realitate ce face să pară rutina zilnică a unui tăvălug de sub care este imposibil să te desprinzi, organizarea unui eveniment sportiv de mare amploare poate părea imposibilă. În realitate, este posibil și chiar ușor, având în spate profesioniștii desâvărșiți precum organizatotii BikeFest. De o eficacitate surprinzătoare știu cum să transforme o idee într-un proiect sustenabil și apoi într-un eveniment de succes. Vă invit să descoperiți bucuria de a te „da” pe bicicleta si de a petrece două zile alaturi de prietenii din lumea sportului cu pedale. Indiferent că sunteți sau nu experimentați, veți fi surprinși de ingeniozitatea organizatorilor și capacitatea lor de a oferi un eveniment cu totul diferit. Fiind ceva diferit, ce ofera o experienta inedita participantilor, echipa Ambike se va alatura de fiecare data cu mare drag acestui eveniment” – Răzvan Juganaru , ciclist profesionist, fondator al Ambulaței de Biciclete și a MTB Academy.