Un trio plin de energie, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd, plini de voie bună și influențați de curentele englezești. Așa i-am putea descrie în doar câteva cuvinte pe cei de la The Kryptonite Sparks.

Povestea trupei începe în formulă de 3 membri în anul 2013 când lansează și primul lor EP (”The Kryptonite Sparks”). În toamna lui 2014 se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor ”Fenomental”, iar în primăvara lui 2015 au primul lor turneu național ”METALHEAD Best Alternative Newcomers”.

Electric Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Fish-Eye Fest sunt doar câteva din festivalurile la care muzica lor a răsunat în difuzoare. În 2016 lansează cel de-al doilea lor material discografic, ”Doi // A doua undă de bruiaj”, avându-l ca producător muzical pe Adrian Despot. Piesele se bucură de succes, fiind difuzate la diferite radio-uri, iar albumul a apărut și în top ”Cele mai ascultate albume alternative” pe Deezer.

Băieții de la Kryptonite Sparks vor urca pe scena din parcul Izvor sâmbătă, 2 septembrie. Tu ce mai aștepți? Dă sfoară-n țară, strânge gașca și hai să ne bucurăm de muzica lor!