Anul acesta, BikeFest este locul potrivit în care-ți poți da întâlnire cu gașca de prieteni. Locul în care să pedalezi la Urban Race MTB sau ROAD, locul în care te distrezi la competițiile de Speed Race, X-Treme Bike sau 2 pe bicicletă, dar și locul în care te bucuri de atmosfera festivalului la concerte sau în zona de lounge.

Când spunem „I’Velo”, ne gândim la plimbările lungi în parc cu bicicletele I’Velo Relax, dar și la transportul simplu și rapid prin oraș cu bicicletele I’Velo Urban. La ediția BikeFest de anul acesta poți afla toate detaliile despre proiectul I’Velo Urban sau poți chiar să testezi sistemul de închirieri în zona special amenajată I’Velo Urban.

Uită de traficul infernal sau de aglomeraţia din metrou! Ai la dispoziție 12 stații pentru a închiria sau returna o bicicletă. Iti activezi rapid un abonament si poți utiliza bicicleta de câte ori vrei, în sesiuni de câte 45 de minute, urmate de o pauză de 15 minute. Astfel, poți închiria bicicleta de mai multe ori pe zi, cu condiția ca după fiecare 45 de minute de pedalat, să o returnezi la una dintre stațiile I’Velo Urban.

Vino la standul I’Velo Urban de la BikeFest și află de ce este cool să devii biciclist urban!