Project Description

Echipa Ambulanta de Biciclete este formata din oameni pasionati care doresc sa ofere ceva nou si bun romanilor. Sunt ambitiosi si ii multumesc  rezultatele excelente. Sunt un grup de oameni uniti care nu se dau in laturi de la munca si care doresc sa ofere mai mult celor din jur. Ambulanta de biciclete este un serviciu unic in Bucuresti, care ofera posibilitatea clientilor sai de a efectua reparatii/revizii bicicletelor lor, fara a se deplasa la service insa la costuri reduse. Simplu si comod. Acesta este un proiect marca Razvan Juganaru, un bine cunoscut multiplu campion national in ciclism si un foarte bun organizator de evenimente de ciclism.
La BikeFest vor avea placerea de a avea grija de bicicletele tuturor participantilor. Isi doresc ca toti rideri sa ia startul cu bicicleta in conditii optime de aceea ii asteptam la standul lor pentru o verificare si o reglare gratuita.

“Într-o lume în care supraîncărcarea programului personal este o realitate ce face să pară rutina zilnică a unui tăvălug de sub care este imposibil să te desprinzi, organizarea unui eveniment sportiv de mare amploare poate părea imposibilă. În realitate, este posibil și chiar ușor, având in spate profesioniștii desâvărșiți precum organizatotii BikeFest. De o eficacitate surprinzătoare știu cum să transforme o idee într-un proiect sustenabil și apoi într-un eveniment de succes. Vă invit să descoperiți bucuria de a te „da” pe bicicleta si de a petrece doua zile alaturi de prietenii din lumea sportului cu pedale. Indiferent că sunteți sau nu experimentați, veți fi surprinși de ingeniozitatea organizatorilor și capacitatea lor de a oferii un eveniment cu totul diferit. Fiind ceva diferit, ce ofera o experienta inedita participantilor, echipa Ambike se va alatura de fiecare data cu mare drag acestui eveniment”
Razvan Juganaru , ciclist profesionist, fondator al Ambulatei de Biciclete si a MTB Academy.