ArtMyWay este un atelier upcycling ce realizeaza bijuterii si accesorii unicat, folosind atat metale pretioase cat si materiale reciclate (steampunk – piese si mecanisme de ceas, cyberpunk – parti din placi electronice, lemn si plexiglas). Sunt o echipa creativa, care face tot posibilul sa surprinda prin colectiile create, atat prin originalitate cat si prin fantezie si eleganta.

“Suntem onorati sa fim alaturi de BikeFest in acest an, cu atat mai mult cu cat toti membrii echipei noastre au ca pasiune comuna ciclismul.
Pornind de la acesta pasiune, multe din creatiile noastre au la baza elemente ce au ca mesaj natura, un stil de viata sanatos, cat si reciclarea creativa. La BikeFest sarbatorim in fiecare an ciclismul, acesta pasiune minunata care ne strange laolalta pe toti cei care iubim si traim PE 2 ROTI. Este locul unde, de fiecare data, eu si prietenii mei ne dam intalnire pentru a ne relaxa, simtindu-ne bine in mijloc celor ca noi, a celor care iubesc mersul pe bicicleta, natura si un stil de viata sanatos. Multumim BikeFest pentru clipele minunate pe care le traim in fiecare an!” Alexandra Dragomir , Manager ArtMyWay